Joya

Näytetään kaikki 9 tulosta

Joya-kengät ohjaavat vartalon oikealle liikeradalle

Nykyään monella meistä on matalat kovapohjaiset kengät, jotka estävät vartalon luontaista liikettä. Tämä voi aiheuttaa ongelmia ja kipuja eri puolilla kehoa. Nyt on kuitenkin olemassa kengät, jotka on suunniteltu korjaamaan jalan liikkeitä.

Joya-kengät on kehittänyt sveitsiläinen Karl Müller, joka löytyy myös tunnettujen MBT-kenkien takaa. Joya perustuu samoille periaatteille, kuin MBT-kengät, mutta Joyassa liikeratojen korjaamiseen tähtäävä tekniikka on viety vielä entistä pidemmälle.

Miten Joya sitten toimii?

Kantapäähän kohdistuu usein suurta painetta kovilla alustoilla käveltäessä. Kuormittavat vaikutukset leviävät helposti myös ylöspäin polviin ja lantion seudulle. Varsinkin lantion liikeratojen häiriintyminen voi johtaa monenlaisiin ongelmiin. Joya-kenkien paksu pohja pehmentää askellusta ja jakaa energiaa normaalia kenkää suuremmalle alueelle. Se sallii vartalon liikkua luonnollisemmin ja säästää vartalon eri osia vaurioilta.

Joya-kengät pyrkivät tunnistamaan, miten ihminen liikkuu metsässä ja muilla pehmeillä alustoilla ja jäljittelevät sitten samoja liikeratoja myös kovilla alustoilla. Konseptin idea ei ole minimoida jalkojen rasitusta vaan pitää kuormitus mahdollisimman luonnollisena ja tällä tavoin estää lihasten ja kudosten kulumista.

Joya-kengät sopivat työkengiksi

Vapaa-ajalla on lupa itse valita missä ja millaisella intensiteetillä liikkuu, mutta töissä näin ei ole. Joya-kengät ovatkin tulleet suosituiksi työpaikoilla, joilla työntekijät toimivat kovalla lattialla. Kun kävelee ja seisoo pitkään kovalla alustalla, kroppa ottaa vastaan vaihtelevia iskuja, joiden kuormitusta olisi hyvä pyrkiä lieventämään. Erityisesti työpaikoilla, joilla työntekijät tekevät pitkiä päiviä seisoen, ovat Joya-kengät tykättyjä.

Liikkumisen ei pitäisi olla haitallista – siksi kannattaa valita Joya-kengät

Ihmiset on tehty liikkumaan. Erilaisista olosuhteista johtuen on kuitenkin yhä vaikeampi saada sen tyyppistä liikuntaa, kuin ihminen tarvitsee. Me haluamme muuttaa sen. Joya-kengät saavat kroppasi liikkumaan luonnollisella tavalla ja yksinkertaisesti rohkaisevat sinua kävelemään enemmän.

129,00 
159,00 
159,00 
189,00 
169,00 
169,00 

Kengät

Joya Max

129,00 
169,00 
99,00